B&B TE KOOP-MARCHE

Italië/Italie - Marche
Website: http://www.latanadellalepre.com

Foto’s doen de realiteit onrecht aan ! Meemaken om sfeer en ligging écht te ervaren !

Compleet ingericht en uitgerust ’country house’, ( guest house) of uitvergrote B&B, met méér mogelijkheden dan B&B: 9 gastenkamers voor ca. 20 bedden (alle met badkamer, douche, airco/verw., TV, WiFi), ’table d’hôtes’ aan eigen logées, extra restaurantvergunning, kans tot geleide-excursies, infrastructuur voor feestjes, onthaal van kleine groepen binnen- en buitenshuis. 
Grote troef is de uitzonderlijke ligging: rustig en landelijk, niet geïsoleerd en goed bereikbaar, via korte privé toegangsweg, met adembenemend panorama. Relaxerende sfeer en zeer panoramische ligging, erg geapprecieerd door de gasten. De toeristisch minder bekende Marken (Le Marche), een ideaal reisdoel voor wie ’l’Italie profonde’ opzoekt, “het best bewaarde geheim van Italië”. De ligging tussen berg en zee, midden kunst en natuur levert ook het label op “Héél Italië in één Gewest” of ’The Tuscany of the Future’. In Cingoli, van oudsher vakantieoord voor “villégiature”-toerisme: rustig, relaxerend, gezond, panoramisch.     
 
Antiseismisch en kwalitatief hoogstaand gerenoveerde “casa colonica” (streekeigen pachthoeve) met behoud van de rurale sfeerelementen, gesitueerd op ca. 3.800m2 terrein, 3 gebouwen (ex-hoeve, -hooischuur en -stalletjes) met zwembad (6m x 10m x variabele diepte) met ’Romeinse trap’ en solarium, 2 parkings, pergola, gesloten garage en dubbele carport. Zéér panoramische pool-zone.
Hoofdgebouw met typische buitentrap 360m2 met oa. ook ontbijt- en eetkamers (verbouwbaar), horecakeuken, ontvangst-/bureau-ruimtes; de modern gerenoveerde ex-hooischuur 140m2 met oa. 1 andersvalidenkamer, ruime garage en servicelokalen; de nieuwbouw-ex-stalletjes ca. 80m2,  privé ruimte met oa. leefruimte in L-vorm + veranda, koele berging, slaapkamer met en suite badkamer, douche, … telkens verdeeld over 2 verdiepingen. 
Op het terrein een tweede solarium, rondom geplaveide terrassen en paden, aangepast aan andersvaliden, schaduwrijke tuin en moestuin met typische boomsoorten en struiken, 2 parkings.
   
Goedbeklant Country House met vaste clientèle, opgebouwd via mond-aan-mond reclame, hoewel enkele gasten dat ’pareltje’ liever als hun geheimpje hoeden. Huiselijke vakantiesfeer.
Terrein, gebouwen en infrastructuur met groot deel van de horeca-uitrusting en -inrichting te koop aan geïnteresseerden, die op de ingeslagen weg willen verdergaan. Goodwill als zodanig niet in overname inbegrepen.

Vraagprijs: EUR 890.000  (instapklaar – dadelijk her-exploiteerbaar)
Voor écht geïnteresseerden is een kennismakingsverblijf en start-upbegeleiding mogelijk, voor meer info via directe onderhandelingen zie: www.latanadellalepre.com en info@latanadellalepre.com