DOMAINE LE VILLAGE (Hte-Garonne)

Frankrijk/France - Occitanie (Midi-Pyrénées)
Website: http://www.domainelevillage.com

Karel en Hilde verwelkomen U graag op" Le Village ", een domein van 8 ha dat beschikt over twee gîtes en één chambre d’hôtes. Alles is eenvoudig maar functioneel ingericht. De kamers en gîte beschikken over tv. en draadloos internet. Rond het prachtige buitenzwembad is het zalig vertoeven. Op loopafstand bevindt zich een tennisplein ( gratis ). In de nabije en verdere omgeving kan men prachtige uitstappen maken en ook voor wandelaars en fietsers is het hier een paradijs !
Bij helder weer heeft men een prachtig uitzicht op de Pyreneeën en ’s avonds kan men hier genieten van adembenemende zonsondergangen. Het adres voor wie van rust en natuur houdt !
Voor verdere inlichtingen verwijzen wij naar onze website of staan wij u graag persoonlijk te woord.

 

Karel en Hilde verwelkomen U graag op Le Village, een domein van 8 ha dat over 2 gîtes en 1 chambre d’hôtes beschikt. Alles is eenvoudig maar functioneel ingericht. De kamer en gîtes beschikken over tv en draadloos internet. Rond het prachtige buitenzwembad is het zalig vertoeven. Op loopafstand bevindt zich een tennisplein (gratis). In de omgeving kan men prachtige uitstappen maken en ook voor wandelaars en fietsers is het hier een paradijs. Bij helder weer heeft men een prachtig uitzicht op de Pyreneeën en ’s avonds geniet men van adembenemende zonsondergangen. Het adres voor wie van rust en natuur houdt. Voor meer inlichtingen verwijzen we naar onze website of staan we u graag persoonlijk te woord.