Citytrip naar Berlijn

Berlijn is een stad waar geschiedenis geschreven werd, maar de Duitse hoofdstad is ook een stad die naar de toekomst kijkt met spectaculaire architectuur, groene wijken en trendy buurten. Berlijn biedt een bruisend nachtleven en een ongelooflijk gamma aan concerten en musea. In de citytripgids 360° Berlijn leer je de stad kennen in honderden tips met insiderinformatie om te eten, te drinken, te shoppen, te dansen en te slapen.

Erwin De Decker en Peter Jacobs delen in deze  reisgids hun passie voor de Duitse hoofdstad met de lezer. Viel Spass!

 

360°Berlijn telt 326 pagina’s en heeft een praktisch uitneembaar stadsplan. De gids kost 14,99 euro en is te koop in elke boekhandel of klik hier  

Een unieke reisroute door Europa

Grenzeloos, reis langs het IJzeren Gordijn
Twintig jaar na de val van de Muur van Berlijn trokken Peter Jacobs, Erwin De Decker en fotograaf Wouter Rawoens op zoek naar de sporen van het IJzeren Gordijn door Europa. Na het slopen van de grenzen tussen Oost en West zijn talrijke nieuwe toeristische initiatieven genomen, vaak met een link naar de geschiedenis. Dit originele boek presenteert een nieuwe reisroute van de Oostzee naar de Middellandse Zee, van de Hanzestad Lübeck in Noord-Duitsland tot de havenstad Trieste in Italië, met het voormalige IJzeren Gordijn als losse leidraad. Tientallen bijzondere verhalen en reistips begeleiden je langs een unieke tocht door Europa.

 

Dit prachtig geïllustreerde boek was ook een reportagereeks met Erika Van Tielen op Vlaanderen Vakantieland (VRT) en werd in april 2010 bekroond met de Grande Award, de jaarlijkse prijs van het reismagazine Grande.

 

Grenzeloos, reis langs het IJzeren Gordijn kost 24,95 euro. Uitverkocht, contacteer ons via de contactpagina.